Дипломні та курсові Україна без посередників

оновлено о вересні 2022 року.


Ви шукаєте, хто в Україні якісно пише дипломні роботи, магістерські дисертації, а також курсові і контрольні роботи? Тоді Ви правильно зайшли, знайшли потрібну сторінку і потрібного фахівця. Саме я, можливо, зможу Вам допомогти. Якщо Ви хочете замовити курсову в Україні, або замовити дипломну в Україні, Ви можете замовити курсову або дипломну у Вашому місті: у Києві, в Харкові, в Одесі, в Севастополі, у Львові, та й ще багато де. Але не факт, що її Вам зроблять так як треба і добре. Часто навіть за наявності офісів виконання робіт менш ніж середнє, оскільки практично всі фірми працюють за принципом: з клієнта взяти якомога більше, а автору заплатити якомога менше. У підсумку вони отримують погані роботи, часто скачані з Інтернет, які не проходять на Антиплагіат, та й у тексті можуть бути застарілі дані, неактуальна або некоректна інформація. У результаті, Ви витратите силу-силенну грошей і часу, а одержати може щось жахливе, тобто, фактично Вас обдурять з дипломною, курсової чи контрольної роботою. Думаєте, потім легко буде повернути гроші за дипломну, курсову або контрольну назад? Деякі пробували повернути гроші за дипломну - нічого не вийшло. Навіть пробували через суд. Мені відомі такі факти. У підсумку, навіть якщо повернете - час втрачено, і ніхто дешево Вам роботу не зробить, а то й не зробить взагалі.

Аналогічно - замовлення через Інтернет. Не варто замовляти роботи у незрозумілих фірм, без адреси, без телефонів, без офісу. Сплативши їм гроші, Ви можете взагалі залишитися ні з чим. Або Вам також зроблять роботу погано. Потрібно оцінювати компетентність людини, яка приймає у Вас замовлення. Якщо це менеджер, який "ні в зуб ногою" і тупить з самого початку - боюся що за фактом Вам замість роботи видадуть чорти що. Якщо ж людина розуміє, розбирається в темі - тоді ще може бути Вам пощастить.

Не варто сподіватися, що Ви скачаєте або купіть готову роботу (особливо якщо мова про дипломної). Бо не факт, що вона пройде на Антиплагіат, що її не знайшов і не скачав хтось ще, що взагалі там актуальна інформація і гарна якість виконання. Та й викладач може просто "докопатися" до роботи - і як Ви її самі буде виправляти? А "рефератчікі" дуже рідко беруться за виправлення чужих робіт, або заплатити доведеться ще стільки ж, скільки коштує написання нової.

Що пропонуємо ми: Ви можете замовити роботу у нас, використовуючи двуступенчатой систему. Спочатку замовляєте чернетку дипломної, Потім, при необхідності, доопрацювання. Аналогічно з курсовими. У цьому випадку Ви не ризикуєте і не переплачуєте. 

Вся детальна інформація про замовлення в Україні та способи оплати - на нашому сайті

Я сам автор робіт, працюю з 1998 року. Я маю вищу економічну та вищу юридичну освіту. Я пишу роботи за напрямками: економіка, фінанси, бухгалтерський облік, менеджмент, маркетинг, право, державне управління, політологія і міжнародні відносини. Я пишу роботи на російською, польською та українською мовами, деякі роботи я пишу також англійською. Роботи я пишу різні. Рівні - від контрольних робіт і рішення задач до дипломних робіт бакалаврів і магістерських дисертацій, а також наукових статей в українські журнали та в Scopus.



АВТОР -  Олексій

Якісне виконання дипломних робіт, магістерських дисертацій, інших студентських робіт в Україні (Київ, Харків, Львів та інші міста). Автор - не посередник.


Тел. +380-91-481-96-23  (в Польщі +48-22-390-62-80)

WhatsApp +371-28-159-919

Telegram  @AlexBezugly 

Поштаalex@refcom.info