Студентські роботи без посередників (магістерські дисертації, бакалаврські роботи)

Оновлено у травні 2023 року


Напевно, Ви шукаєте, хто в Україні якісно виконує дипломні роботи, магістерські дисертації, наукові статті? І саме особисто виконує, а не посередник? Може Вам потрібна робота і не українською мовою, а на польському? Якщо так - Ви зайшли туди, куди потрібно. Я можу вам допомогти.


Кожен студент, коли він вчиться в інституті, університеті, повинен за семестр здавати кілька письмових робіт. Це невеликі роботи (контрольні роботи, есе), а також курсові роботи. З 3-4 курсу зазвичай студенти проходять виробничу практику на підприємствах по своїй спеціальності (в кінці курсу навчання - переддипломну практику). За ним треба написати звіт про практику. Завершуючи навчання на бакалавраті, необхідно написати бакалаврську дипломну роботу. Коли йде навчання в магістратурі, необхідно періодично писати і публікувати наукові статті, займатися написанням магістерської дисертації за обраним напрямом дослідження.

 

Я прекрасно знаю, що багатьом не до цього: є робота, є сім'я, ні часу. Саме тому студенти і магістранти шукають тих фахівців, хто допоможе їм у навчанні. І найчастіше звертаються в «рефератни фірми», які обіцяють надати таку допомогу. Якщо чесно, допомога більшості таких фірм погана: з Вас беруть відносно небагато грошей, а обіцяють, що роботу буде писати великий учений. Розумна людина зрозуміє, що це не так: науковець за невисоку плату працювати не буде (тим більше, фірма платить не більше 50% від тієї суми, яку оплатили Ви). В результаті роботу пишуть малопрофесійні автори, фрілансери - халтурники або просто школярі та студенти. Одні й другі часто погано розбираються в темі, роблять роботу неякісно, багато качають з Інтернет, а якщо роблять рерайт - виходить жахливо. Звідси багато скандалів, вимог повернути гроші (від клієнтів). Раніше такі фірми були більш професійним і працювали якісніше (хоч і не всі), але зараз професійні автори студентських робіт від співпраці з ними відмовилися - за гроші працювати не хочеться нікому.

 

Тому я закликаю Вас замовляти роботи безпосередньо професійному автору. Я - автор студентських робіт. Я пишу роботи з 1998-1999 року, спеціалізуюся на економіці, праві, державному управлінні, політології та міжнародних відносин. За час моєї роботи я написав багато магістерських дисертацій, бакалаврських дипломних робіт, курсових та контрольних робіт, есе в провідних вищих навчальних закладів Росії, Казахстану, України, Білорусі, Латвії, Литви, Естонії . У мене замовляли роботи також клієнти з Німеччини, Польщі, Швеції, Ізраїлю, Італії та США. Мені часто замовляють і написання наукових статей, матеріалів для конференцій (клієнти з вузів СНД, країн Балтії і ті, хто публікує свої статті в журналах Scopus).

 

Чому роботу замовляти краще мені безпосередньо, без посередників? Тому що я особисто подивлюся завдання, задам Вам питання по роботі, уточню деталі. Також я сам пишу те, що потрібно Вам. Зі мною досить легко зв'язатися за телефонами , вказаними на цьому сайті. Я даю гарантії  на написання робіт. У мене є велика база виконаних робіт, які підтверджують мою кваліфікацію. У мене є персональний атестат в Webmoney  (з 2002 року я є учасником цієї системи), який підтверджує мою репутацію. Я також з 2008 року активно працюю з Антиплагіат. Тому всі мої роботи унікальні, я їх перевіряю. Звичайно, якщо я не можу виконати Вашу роботу - про це я відразу Вам скажу і не візьмуся за таке замовлення, щоб не підводити Вас. Жоден посередник не може Вам дати такі гарантії. Ні з одним посередником не може бути також зручно працювати. Так, деякі посередники працюють зі мною (зараз дуже мало), але ціна на мої роботи, якщо замовляти через них, буде набагато вище.


Я знаю польську мову і роблю роботи за моїми напрямками (економіка, фінанси, менеджмент, маркетинг, туризм) і польською мовою: praca licencjacka, praca magisterka, eseje i inne prace dla studentów

 

Пишіть, звертайтеся . У мене Ви можете замовити дипломну роботу , замовити магістерську дисертацію , замовити наукову статтю , замовити звіт про проходження практикизамовити курсові , контрольні , есе , рішення задач .

 

АВТОР - АЛЕКСЕЙ (Олексій):

тел. +380-91-481-96-23

в Польше тел +48-22-390-62-80

WhatsApp - +371-28-159-919 

Viber / Telegram - +372-82-770-879 @AlexBezugly

страница  ВКонтакте

Сайт: www.refcom.info 


Alex Bezugly, Refcom INFO