Хто пише дипломні, магістерські та курсові польською мовою?

Оновлене у вересні 2023


Останні роки все більше студентів навчається за кордоном. Це стосується і українських студентів, і білоруських студентів, і студентів-росіян, казахстанців і т.п. Якщо навчання в балтійських країнах (Естонія, Латвія, Литва) ще передбачає можливість навчання російською (там з цим проблем немає), то навчання в такій країні як Польща цього, звичайно, не передбачає (Польща ніколи не була частиною СРСР, і російська там завжди була іноземною, не дивлячись на те, що багато поляків вивчали її в школі до кінця 80-х).


У Польщі освіта зараз одна з кращих в Східній Європі. Вона котирується і в Європі в цілому. Вузи там не в приклад російських, українських або казахстанських - набагато більш якісно готують фахівців, не халтурять, що не халява. І це дуже добре. Однак, щоб там вчитися, мову треба знати. Вивчити розмовну польську мову, якщо володієш російською чи українською, білоруською - без проблеми. Багато подібностей (мови слов'янські), відмінні одне від одного, в цілому близька один до одного граматика (не як китайський вчити, і навіть не як німецький). 


Однак, проблема може стояти гостріше: написання курсових і дипломних польською мовою . Якщо мовою в повній мірі не володієте - я б не став використовувати гугл-перекладач (на український він переводить більш-менш, хоч з помилками, тут же можна нахапати різних ляпів). Крім просто знання мови тут треба знати спеціальні терміни, скорочення та інші важливі речі.


Звичайно, якщо Ви не носій мови, то ніхто не буде Вас лаяти сильно строго за менш суттєві помилки (ніде так не роблять), головне - щоб в цілому було написано грамотно і зрозуміло. Якщо можете так - вважайте, що вже роботу напишете самостійно.


А якщо не можете? Можу допомогти я. Я - автор з 20-річним стажем в цій сфері (написання дипломних, магістерських, курсових робіт з економіки, фінансів, менеджменту, політології, держуправління, міжнародних відносин). Я роблю роботи польською мовою за цими напрямками. Так, мова для мене не рідна, я теж не її носій, але вивчив, писав уже польською роботи, і все проходило нормально. Якщо хочете - можете самі подивитися моє портфоліо і подивитися на роботу роботу польською мовою. Я не можу сказати, що все пишу ідеально без помилок, як філолог і фахівець з польської мови (зрозуміло, що це не так). Але то що знаю мову, перекладаю не за допомогою гугл-перекладача, намагаюся писати все грамотно і в тему - це точно. 


Скільки коштує написання роботи польською мовою? Учіитвая то, що це додаткові складності (була б російською або українською - було б дешевше), то:

- магістерська коштує близько 360-380 євро виконання плюс 190 євро доопрацювання

- бакалаврська коштує близько 320-360 євро виконання плюс 180 євро доопрацювання

- курсова коштує від 80-100 євро


Всі гарантії - за посиланням www.refcom.info/garantii 

Повна інформація про мене - www.refcom.info/alex 


ПРО МЕНЕ ДОКЛАДНО:

Повна інформація про мене - www.refcom.info/alex 


Зі мною зв'язатися досить легко:

+48-22-390-62-80

+380-91-481-96-23


VIBER / Telegram 

+372-82-770-879  @AlexBezugly


WhatsApp:

+371-28-159-919 

ПОШТА alex@refcom.info 

VKONTAKTE https://vk.com/bezuglyj



Приклади робіт і всі подробиці тут


Alex Bezugly

Refcom Info, 2021-2023.